Larry David are un nou proiect, cu actorii Jon Hamm si Michael Keaton

0
529

Dupa ce a incheiat al 8-lea sezon al serialului  Curb Your Enthusiasm, creatorul si actorul Larry David  se afla in discutii pentru inceperea unui proiect de lungmetraj,  Clear History, in care va si juca. Ii va avea ca parteneri de platou pe starul din Mad Men,  Jon Hamm,  si pe actorul Michael Keaton (BeetlejuiceBatmanBatman Returns).

Filmul si-a gasit deja regizorul, pe Greg Mottola (AdventurelandSuperbad, Paul). Desi inca neoficial, s-a decis ca lansarea  filmului sa se faca exclusiv pe canalul de televiziune cablu HBO si nu pe marile ecrane. Optiunea se justifica atat prin libertatea de creatie data de absenta presiunii box-office-ului, dar si prin faptul ca HBO s-a aratat mai generos in termeni de buget decat casa de productie aleasa initial, Fox Searchlight (conform collider.com).

Desi entuziasmul e mare, iar distributia e promitatoare, nu putem sa omitem esecul ultimului film scris si regizat de Larry DavidSour Grapes (1998). 

Dar, avand experienta greselilor trecutului, ca si o libertate mai mare de creatie, proiectul, in formula actuala, pare sa aiba toate ingredientele unei comedii bune.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here