Lansare album LeVant


  Cand: 27 Mar 2014
  Ora:21:00
  0
  534

  Pe 27 martie 2014, Clubul Eden va găzdui lansarea celui de-al doilea album al proiectului LeVant, un proiect  destinat sensibilităților electro-pop contemporane, în  numeroase chei neconvenționale: sofisticăciuni electro, hipsterime diafane, suprarealisme aplicate, drame, parodii și canibalisme postmoderne.

   

  Inițial, LeVant a apărut ca un proiect de studio, debutând live în a doua jumătate a anului trecut în diverse cluburi și la festivaluri, printre care Simultan și FILIT, alături de vocea ce se aude pe majoritatea pieselor de pe album, Cristina Pădurariu , dar și alți colaboratori invitați.

  Noul album se numește Knock, Knock, Ginger și va fi lansat în format digital cu descărcare gratuită. Este probabil unul dintre cele mai interesante materiale audio-conceptuale ale scenei electro autohtone din ultimul timp, având diverse influențe, de la art-pop la chillout, psychedelic, EDM, avant-garde, filtrate în atitudini indie atent personalizate.

  Invitații speciali ai evenimentului Oana Maria (Poetrip), actorul Vlad Logigan (performance/recitari) și VJ Caterina Medicina vor fi prezenți pe scenă alături de LeVant.

  LINE-UP

  21:00 – Nihil

  23:00 – lansare album LeVant

  00:00 – Dobrikan Alin (Radio DEEA)

  1:30 – John Riley

  3:30 – Polygonal

   

  Prețul unui bilet este 10 lei. 

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here