Lady Gaga la Bucuresti, in Piata Constitutiei

  0
  580

  Lady Gaga va sustine primul sau concert in Romania pe data de 16 august 2012. Evenimentul, programat initial sa se desfasoare la Arena Nationala, va avea loc in Piata Constitutiei din Bucuresti. Datorita acestei modificari este posibila o noua categorie de bilete, mai ieftina: Gazon C. Aceste bilete costa 70 lei pana pe 6 august, 90 lei pana pe 15 august inclusiv si 110 lei in ziua evenimentului.

  Concertul de la Bucuresti face parte din al treilea turneu mondial al Lady Gaga, anuntat a fi una dintre cele mai impresionante si complexe serii de concerte din istoria muzicii pop, avand la baza conceptul genezei Kingdom of Fame, si o scenografie spectaculoasa. In deschiderea concertelor din Europa, vor canta trupa The Darkness si solista Lady Starlight, fosta colaboratoare a artistei.

  Lady Gaga, cea mai puternica femeie din lume conform Forbes (2011), este un fenomen cultural, dar nu dintr-o intamplare, ci datorita unui fler recunoscut de a intelege ce vrea publicul sa auda, de a compune hit dupa hit, combinat cu talentul de a soca si provoca, plus o voce buna. Prin studiul si intelegerea culturii pop, a carei maestra este fara indoiala solista americana (bineinteles impreuna cu echipa din spate de stilisti, regizori, fotografi si regizori de imagine), Lady Gaga si-a construit una din cele mai complexe imagini de pe scena muzicala, o aparitie care starneste mereu reactii si sentimente puternice, fie acestea de admiratie sau dezaprobare. 

  Stefani Germanotta, pe numele ei de scena Lady Gaga (inspirat de cantecul Radio Gaga al formatiei Queen), s-a nascut si a crescut in New York City. A studiat pianul de la varsta de patru ani, iar la 17 ani a fost admisa la prestigioasa scoala de arte Tisch din New York, pe care o va abandona pentru a incerca sa patrunda in lumea showbiz-ului american. Starul rap Akon o va remarca si ii va oferi contractul cu Interscope, casa de productie in cadrul careia Gaga a compus mai intai hit-uri pentru Britney Spears, Pussycat Dolls si Fergie, intrand astfel in atentia publicului chiar inainte de a-si lansa primul material discografic, The Fame (2008).

  Primul album i-a adus lui Lady Gaga sase nominalizari la premiile Grammy, din care a castigat doua: pentru cel mai bun album electro-dance si pentru cel mai bun cantec dance: Poker Face. De la momentul lansarii, Lady Gaga a scos inca doua albume: The Fame Monster (2009) si Born This Way (2011). 

  Revenind la concertul de la Bucuresti, schimbarea de locatie in Pta Constitutiei va pastra categoriile de pret anuntate initial pentru Arena Nationala, iar locurile vor fi adaptate pentru a corespunde fostului aliniament. 

  Biletele pot fi achizitionate online, dar si din reteaua magazinelor Diverta.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here