La tiganci – Labirint senzorial


Cand: 31 Jan - 01 Feb 2015
Ora:18:00
0
1777

Lumea captivantă din nuvelele scrise de Mircea Eliade poate deveni un labrint…la propriu, în care locul profesorului Gavrilescu, protagonistul rătăcit prin casa blamată unde se ascund nişte prezenţe misterioase, poate fi luat de orice spectator.

Aceasta este perspectiva celor de la Asociaţia Universitur, care te invită să fii tu însuţi o parte a lumii aflate între vis şi realitate, între profan şi ezoteric, unde simbolurile primordiale sunt camuflate în spaţiul cotidian. La ţigănci – Labirint senzorial, spectacolul inspirat de universul magic regăsit în proza lui Eliade, va fi pus în scenă pe 31 ianuarie şi 1 februarie 2015, între orele 18:00 şi 24:00, la sediul din Strada Poteraşi, Nr. 7A al asociaţiei.

Teatrul labirint este un spectacol participativ, în care cel din sală devine o parte a reprezentaţiei, fiind încurajat să îşi exploreze trăirile greu de pus în cuvinte şi emoţiile ascunse. Intrând în labirintul inspirat de lumea creată de Mircea Eliade, spectatorul este invitat să jongleze cu ambiguitatea, incertitudinile, haosul şi întâmplările având un parcurs bizar, imprevizibil, aşa cum se întâmpla şi cu personajele din nuvelele fantastice.

Preţul unui billet este de 30 de lei. Puteţi face rezervări online, la adresa: universitur@gmail.com, sau la numărul de telefon 0741 979 913 (în limita celor 30 de locuri disponibile).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here