La Ritournelle

0
589

Filmul La Ritournelle a avut premiera pe 11 iunie în Franța și reprezintă ce-a de-a doua colaborare a regizorului Marc Fitoussi cu actrița Isabelle Huppert, prima fiind în filmul Copacobana, selectat la Festivalul de la Cannes. 

Subiectul filmului jonglează cu posibilitatea unei infidelități. Isabelle Huppert interpretează rolul lui Brigitte, soția unui fermier (Xavier – jucat de Pierre Darroussin), care va face o călătorie de trei zile la Paris, unde va cunoaște un Parizian chipeș în vârstă de 30 de ani. Cei doi se simt atrași unul de celălalt, Brigitte se simte flatată de atenția pe care i-o acordă bărbatul mai tânăr decât ea, așa că înainte să realizeze se trezește în mijlocul unui flirt si a unei alegeri: să-și înșele sau nu soțul?

Galerie video

SHARE
Articolul precedentAl Green – How Can You Mend A Broken Heart
Următorul articolJack White vine la Bucuresti pe 9 noiembrie 2014
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here