La Grande Magia

Unde: Eduardo de Filippo
Cand: 15 Jun 2014
Ora:19:00
0
976

Un nou spectacol, cu premiera în mai 2013, a intrat în repertoriul Teatrului Bulandra. E vorba de La Grande Magia de Eduardo de Filippo. Spectacolul, pus în scenă de regizorul israelian Elie Malka (cu încă alte trei montări în trecut la Teatrul Bulandra), se joacă la sala Liviu Ciulei.

 Subiectul piesei urmărește un cuplu căsătorit care își petrece vacanța pe Riviera italiană, la un hotel de lux. Plictiseala care domină atmosfera de vacanță este întreruptă de venirea unui magician care în timpul unui spectacol o face pe soție să dispară. Situația îl pune la încercare pe soțul gelos (eroul negativ al poveștii) care își descoperă cu această ocazie complexitatea propriilor motivații.

În rolurile principale îi vei regăsi pe Virgil Ogasanu și Răzvan Vasilescu. Din distribuiție fac parte și Camelia Maxim, Radu Amzulescu, Mirela Gorea, Vlad Zamfirescu, Gigi Ifrim, Anca Androne, Marius Chivu, Mihai Bisecaru.

Piesa se va juca pe data de 26 octombrie de la ora 19:00. Prețul unui bilet la categoria I este de 42,60 lei, iar la categoria II 21,65 lei.     

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here