La fille mal gardée


Cand: 19 Dec - 21 Dec 2014
Ora:19.00
0
662

La fille mal gardée, în premieră în stagiunea Operei Naţionale Bucureşti, a primit deja nenumărate recenzii favorabile şi pare că va fi unul dintre acele spectacole de neratat de sărbători. Purtând semnătura celebrului coregraf englez Sir Frederick Ashton, La fille mal gardée prezintă povestea unei tinere fete îndrăgostite (Alina Cojocaru) care pentru a-şi regăsi iubitul scapă întruna de sub supravegherea mamei sale, care o obligă să se căsătorească cu un personaj neplăcut, dar bogat.

Despre La fille mal gardée se spune că este una dintre cele mai „vesele” creaţii ale lui Frederick Ashton, inspirată de dragostea sa pentru provinciile din Suffolk, Marea Britanie. Baletul prezintă o coregrafie amplă, energică, dotată cu un umor de bună calitate. Frederick Ashton împrumută elemente de dans folcloric, ceea ce a făcut din acest balet cea mai iubită creaţie coregrafică din repertoriul baletului Royal Opera House. (prezentare oficială)

Preţ bilet: 10 Ron -150 Ron

Următoarele reprezentaţii vor avea loc pe 19 şi 21 decembrie. Mai multe informaţii despre rezervări găsiţi pe site-ul oficial al Operei Naţionale Bucureşti.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here