Knight of Cups

0
1217

Explozia creativă a cărei victimă a fost Terrence Malick în ultimii ani se traduce în filme dese și constante tematic. Knight of Cups se menține în consecință în linia excelentului Tree of Life și a mai puțin apreciatului To the Wonder

Odată cu numărul filmelor lui Malick, crește și cel al actorilor dispuși să lucreze cu un regizor cunoscut pentru nonșalanța cu care poate renunța la toate scenele unui actor. Knight of Cups este un cocktail de actori buni și recunoscuți oficial ca atare: oscarizații Christian Bale, Cate Blanchett, Natalie Portman, Ben Kingsley. Lor li se adaugă Imogen Poots, Teresa Palmer, Antonio Banderas și Wes Bentley (care se bucură de o perioadă la fel de productivă ca regizorul său).

Toți acești actori răsar în calea protagonistului, interpretat de Christian Bale, un scenarist dependent de succes, dar măcinat de superficialitatea propriei vieți. Emmanuel Lubezki se reîntâlnește cu Malick pentru a adăuga imaginilor poetice tipice regizorului, un strop de neon psihedelic asociat luxului gol.  

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here