Kinofest 2012- festival de film digital


Cand: 26 Oct - 28 Oct 2012
0
607

Life goes digital la cea de-a sasea editie a festivalului Kinofest care va avea loc intre 26 si 28 octombrie, unde vom avea parte de creatii digitale prezentate in premiera in Romania. Aproximativ 200 de scurtmetraje concureaza anul acesta la cele trei categorii: Animatie, Fictiune si Micromovie.

Perspectiva asupra fenomenului digital va fi intregita, pe langa filme, si de o galerie virtuala de arta sau de prezentari ale unor artisti de profil, precum Akinori Oishi, Fil Dunskisau Andy Council.

Selectia festivalului cuprinde in cea mai mare parte productii internationale, iar artistilor din Asia si Spania le sunt dedicate chiar doua sectiuni speciale: Panorama Asia, respectiv Tortilla de cortometrajes. Proiectiile vor avea loc la Cinema Europa, Institutul Cervantes, Mansarda Bastilia, Energiea Pub si ComicBookCity Café.

Biletele pot fi cumparate atat online de pe myticket.ro, dar si din magazinele Diverta, pretul acestora variind in functie de locatie: 15 lei pentru Cinema Europa si 10 lei pentru Mansarda Bastilia.

In celelalte locatii intrarea este gratuita.

Programul complet al festivalului este disponibil pe www.kinofest.com

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here