Killipir – editia sporturilor de iarna

  0
  683

  Poti intampina inceputul sezonului sporturilor de iarna printr-o vizita in Club Fabrica, unde are loc in aceasta sambata targul de vechituri Killipir. Targul isi propune sa atraga pasionatii schiurilor si snowboard-ului, nefiind uitati nici amatorii de patinaj sau sanius.

  Iti poti completa echipamentul cu haine, accesorii sau alte piese pentru viitoarele excursii si esti indemnat sa aduci la randul tau  lucrurile de buna calitate pe care nu le mai folosesti.

  Killipir este si o ocazie  buna pentru cei interesati de a primi informatii si sugestii utile despre  locatii pe care nu trebuie sa le rateze, cum ar putea sa isi imbunatateasca pregatirea sau orice alte nelamuriri care ii pun pe ganduri.

  Intrarea este libera.

  SHARE
  Articolul precedentDepeche Mode la Arena Nationala
  Următorul articolAnouar Brahem Quartet- The astounding eyes of Rita
  Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here