Killing Them Softly


Premiera: 09 November 2012
0
687

Aflat la a doua colaborare cu Brad Pitt, dupa  The Assasination of Jesse James by the Coward Robert Ford,  regizorul Andrew Dominik, adapteaza pentru ecran romanul lui George V. Higgins, Cogan's Trade, desemnat de catre publicatia The New Yorker ca "cea mai buna" opera a supranumitului "Balzac al lumii interlope din Boston".

Brad Pitt (Fight Club, Inglorius BasterdsMoneyball) il interpreteaza pe Jackie Cogan, un bataus angajat sa afle cine este in spatele unui jaf armat petrecut in timpul unei partide de poker de rang inalt, organizata sub  protectia Mafiei. 

Cunoscuti pentru inclinatiile catre personaje afiliate lumii mafiote, Ray Liotta (Goodfellas, Identity, Revolver) si James Gandolfini  (serialul The Sopranos, dar de vazut si in In The Loop, Welcome to the Rileys) evolueaza alaturi de  actori mai putin cunoscuti (Scoot McNairy, Ben Mendelson, Vincent Curatola sau Trevor Long). Din distributia exclusiv masculina face parte si Richard Jenkins, actor veteran la Hollywood, care a jucat si in serialul Six Feet Under.

Killing Them Softly a fost  nominalizat la Palme d'Or,  in cadrul editiei cu numarul 65 a Festivalului de Film de la Cannes 2012.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here