Killer Joe


Premiera: 09 November 2012
0
761

Killer Joe (regizor William Friedkin) face parte din seria de filme din ultimii doi ani in care Matthew Mcconaughey s-a hotarat sa scoata la vedere nu doar pectoralii (cum ne obisnuise), ci si talentul actoricesc, pana acum tinut in umbra de multe ori in comedii romantice.

Schimbarea a inceput anul trecut cu The Lincoln Lawyer si a continuat cu Bernie (regizor Richard Linklater). In acest an Mcconaughey a fost prezent la Cannes cu doua filme: Mud (regizor Jeff Nichols) si The Paperboy (regizor Lee Daniels). 

Killer Joeeste prezentat de catre distribuitori, inclusiv pe poster, ca: A totally twisted deep-fried Texas redneck trailer park murder story. Filmul este povestea unor redneck-csi care din cauza traiului sarac in rulote ajung sa coaca o idee debila: sa angajeze un asasin (Matthew Mcconaughey) sa le ucida mama pentru a putea colecta asigurarea. Dar, pe langa dimensiunea de thriller, nu trebuie uitat aspectul de comedie al lui Killer Joe.

Killer Joe a fost nominalizat in 2011 pentru Leul de aur la Venetia, iar regizorul filmului, William Friedkin, este cunoscut pentru filmul The French Connection, care a primit mai multe Oscaruri in 1972, inclusiv pentru cel mai bun film si cea mai buna regie.  

Filmul ruleaza in Europa si State in vara 2012.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here