Julius Caesar

0
625

 Julius Caesar, piesa a carei premiera a avut loc in luna ianuarie 2012, este regizata intr-o maniera satirica de Eugen Gyemant, 27 de ani, care a montat si Bullets over Lipscani la cafeneaua Godot și Vițelul de Aur la ArCuB.

In viziunea regizorului, Julius Caesar (Tudor Aaron Istodor) apare ca un personaj cu totul neobisnuit, cu un boa in jurul gatului;  acesta este mereu in centrul atentiei fiind tratat de cei care il inconjoara (CalpurniaAndrei Seușan, Marc AntoniuEmilian Oprea, senatorii – Lucian Iftime, Dan Rădulescu, Andrei Seușan și Ionuț Grama) ca pe un adevarat zeu pe Pamant.

Spectacolul, cu inflexiuni de cabaret, este conceput intr-o maniera excentrica propunand publicului o excursie dionisiaca intr-o lume opulenta in care dansul, cantecul si decadenta Romei antice scot in evidenta, prin jocul realist al actorilor, gravitatea subiectului: crima. Intreaga actiune are loc cu publicul aproape, iar momentul uciderii lui Caesar este performat chiar in mijlocul lui, ridicand intimitatea spectatorilor cu personajul lui Caesar la un maxim. 

Julius Caesar se joaca pe 20 martie in Puzzle. Pretul unui bilet este 20 lei.

Galerie video

SHARE
Articolul precedentFidelitate
Următorul articolThe Words – trailer
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here