Jubileul

0
584

In aceasta joi, cu incepere de la ora 19:00, suntem asteptati la Teatrul Metropolis pentru a urmari primele reprezentantii ale spectacolului Jubileul, un recital al actritei Maia Morgenstern in regia lui Radu Beligan.

Piesa se incadreaza genului tragicomediei si o are in prim plan pe Amelie, o fosta mare actrita aflata la 50 de ani de cariera.

Dornica de a demonstra ca varsta nu i-a afectat talentul, Amelie nutreste noi sperante cand e invitata in cadrul unei celebre emisiuni de TV, gazduita de Michel Drucker. 

Jubileul, piesa scrisa de Jean-Marie Chevret si Michele Ressi, s-a bucurat de mare succes in randurile publicului parizian.

Radu Beligan a regizat si piesa Spiritul de familie in cadrul Teatrului Metropolis, iar la Teatrul National spectacolul Egoistul(in care si joaca).

Biletele costa 21.6 lei.

SHARE
Articolul precedentNina Simone – Mr Bojangles
Următorul articolSpectacolul “Bal mascat” deschide stagiunea Operei Nationale
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here