Jon Bon Jovi va fi operat la genunchi, din cauza unui ligament rupt

0
720

Asa cum spuneam si ieri, anul 2011 se intrevede a fi cu emotii pentru concertele programate, dupa anularea concertelor lui Amy Winehouse si Papa Roach, in timp ce Jamiroquai a suferit o entorsa si nu e clar daca va canta sambata la Orange Summer Party.

In aceeasi linie, astazi a aparut stirea conform careia Jon Bon Jovi şi-a rupt un ligament în timp ce se afla pe scena show-ului de la Helsinki, pe 17 iunie, si va suferi o operatie la genunchi spre finalul saptamanii acesteia.

Bon Jovi are programat un concert si in Romania pe 10 iulie, dar solistul ne asigura ca seria concertelor din turneul mondial nu va fi intrerupta, dar nu va putea dansa.

SHARE
Articolul precedentAnother year
Următorul articolO vara cu filme interesante
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here