Jerez Le Cam Ensemble – melanj de muzica argentiniana si balcanica


  Cand: 22 Oct 2011
  Ora:19:00
  0
  642

  Luna aceasta vine la Bucuresti Jerez Le Cam Ensemble, o trupa care fuzioneaza inteligent muzica sincopata a tangoului, cu muzica balcanica, influente de muzica franceza, cubaneza si muzica clasica baroca.

  Cel care conduce ansamblul este Gerardo Jerez Le Cam, pianist si compozitor nascut in Argentina si stabilit in Franta in 1992. La Paris, Gerardo a venit in contact cu muzica din Estul Europei. Fiind inspirat de aceasta, Gerardo Le Cam a format in ultimii 20 de ani mai multe ansambluri muzicale cu componenta dinamica ce combina fibre muzicale de artisti emigrati din Argentina si Balcani.

  Line-up-ul trupei care soseste la Bucuresti pe 22 octombrie la Sala Radio este compus, pe langa Jerez Le Cam, din romanul Iacob Maciuca la vioara, Juanjo Mosalini la bandoneon, romanul Paul Lazar la vioara, francezul Eric Chalan la contrabas (Eric are formatie clasica, cantand alaturi de Pierre Boulez), francezul Olivier Congar la instrumente de percuție afro-cubaneze și solista argentiniana Sandra Rumolino.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here