Jazz Night Out – Tigran Hamasyan si Vijay Iyer

0
622

Pe 17 octombrie, platforma de evenimente Jazz Night Out îi aduce în premieră la Sala Radio pe Vijay Iyer și Tigran Hamasyan. Concertul este o bună ocazie de a te familiariza cu muzica unora dintre cei mai apreciați și inovatori pianiști ai jazz-ului contemporan.

Vijay Iyer Trio (Vijay Iyer-pian, Stephan Crump-bass, Marcus Gilmore- tobe) vor urca pe scenă cu ultimul lor album, Accelerando, un melanj de piese originale semnate de Iyer și cover-uri după piese R&B, dance, gospel, blues, swing ale unor artiști precum Michael Jackson, Duke Ellington sau Herbie Nichols. 

După pauză, Tigran Hamasyan în formula de Quintet (cu Areni Agbabian – voce, Sam Minaie – bass, Arthur Hnatek – tobe, Charles Altura – chitară) își va prezenta noul album, Shadow Theater, în stilul post-bop care îl caracterizează.

Accesul publicului se face începând cu ora 19:00. Biletele costă 75, 115 și 135 Ron, în funcție de categorie și se găsesc prin rețeaua Eventim (magazinele Domo, Orange, Vodafone și librăriile Cărturești și Humanitas) și online, pe eventim.ro.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here