Jazz Funk – Elisabeta Campau


  Cand: 06 Jul 2012
  Ora:22:00
  0
  714

  Vei avea parte de o combinatie de energie, emotie si relaxare la Godot-Café Teatru in acest weekend, datorita concertului de jazz-funk sustinut de Elisabeta Campau (solista trupei Cuantune), alaturi de Alexandru Olteanu la pian, Liviu Negru la chitara, Ionut Virlan la bas si Marcel Morikawa la tobe.

  Melanjul muzical va include piese in stil jazz, funk si soul, interpretate intr-o maniera proaspata.

  Elisabeta, una din vocile de jazz ale noii generatii, a luat primele lectii de pian la varsta de 7 ani, a studiat canto-ul clasic, insa dragostea pentru muzica jazz a convins-o sa se dedice total acestui stil, in prezent studiind jazz-ul vocal. Alaturi de Mario Cruxfader, a pus bazele trupei Cuantune in primavara anului 2010, cei care au cantat pe aceleasi scene cu trupe precum Nouvelle Vague, Club des Belugas sau Jamie Woon.

  Elisabeta Campau (Elizabeth) – voce (solista trupei Cuantune)
  Alexandru Olteanu – pian (Cuantune)
  Liviu Negru – chitara
  Ionut Virlan – bas
  Marcel Morikawa – tobe.

  SHARE
  Articolul precedentRecomandari pentru weekend-ul 6-8 iulie
  Următorul articolFlamenco en vivo
  mm
  Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here