Jamie Woon, Jessie Ware si M.A.M. în concert la Romexpo

  0
  549

  TM Live aduce pe 30 noiembrie la Romexpo câțiva dintre cei mai cunoscuţi artişti britanici ai momentului: Jamie Woon, Jessie Ware și M.A.M.  

  Pe Jamie Woon l-am cunoscut anul trecut, când venea în România pentru prima dată.  Muzica lui este o combinație de soul, electro și dubstep, în 2011 primind din partea BBC locul 4 în topul Sound of the year

  Jessie Ware este un star pop classy, ușor sofisticat. Influențele de sweet soul și R&B o apropie de Sade, după cum spune chiar ea.

  Miguel Campbell și Matt Hughes sunt doi DJi britanici care au debutat anul acesta cu proiectul M.A.M. Destul de promițător, dacă ar fi să ne luăm după stilul lor soft, aproape old school. 

  Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro sau la punctele de vânzare Studio Martin, Metrou Unirii 1 și Music Box. Prețul este de 70 lei pentru cele cumpărate în avans, respectiv 90 de lei dacă le cumperi la intrare.   

  Galerie video

  SHARE
  Articolul precedentFaithless – We Come 1
  Următorul articolJessie Ware- Running
  Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here