Jackass Presents: Bad Grandpa

0
591

Jackass Presents: Bad Grandpa este al patrulea film din seria Jackass, scris și regizat de Jeff Tremaine și Johnny Knoxville, actorul principal. Spre deosebire de primele trei filme din serie, care nu au un plot, Bad Grandpa leagă acrobațiile și festele într-un plot flexibil. În plus, este realizat în așa fel încât dă impresia că este filmat cu camera ascunsă. 

Irving Zisman este un bătrân de 86 de ani, jucat de actorul Johnny Knoxville, a cărui vârstă reală este de doar 42 de ani. Împreună cu nepotul său de 8 ani, Billy (Jackson Nicoll), pornește spre Raleigh, Carolina de Nord, unde se află tatăl copilului. Drumul lor devine un veritabil road trip de-a lungul Americii. Irving îl va familiariza pe naivul Billy cu locuri, persoane și situații care dau o altă conotație termenului de creștere a copilului. Duo-ul bunic-nepot va întâlni striperi bărbați, concurenți agasați ai unui concurs de frumusețe pentru copii, bocitoare și mulți alți cetățeni care nu bănuiesc nimic. Pe scurt, oameni reali în situații ireale. 

Comedia Jackass Presents: Bad Grandpa se preconizează a fi un film savuros, un road trip cu camera ascunsă care se dezlănțuie într-un adevărat haos. Un haos comic, nevinovat. 

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here