Jack White vine la Bucuresti pe 9 noiembrie 2014


  Cand: 09 Nov 2014
  0
  742

  În sfârșit un concert la care merită să mergem! Jack White a anunțat astăzi pe pagina de Facebook câteva locații noi în care va concerta în această toamnă, printre care și România. Concertul va avea loc pe 9 noiembrie la Romexpo – Pavilionul Central. Jack White este unul dintre puținii muzicieni cool, care ajung la noi foarte aproape după ce și-au lansat un album nou (White a lansat pe 10 iunie 2014 al doilea album personal rock, în afara colaborării cu trupa The White Stripes, Lazaretto). 

  Vinerea trecută, pe 12 septembrie, White a lansat și un nou videoclip, al melodiei Would you fight for my love?

  Organizatorii concertului vor scoate la vânzare un numar limitat de bilete pentru fanii sai incepand de MIERCURI 17 SEPTEMBIRE de la ora 10:00 în reţeaua Eventim , urmand ca data oficiala de punere a biletelor in vanzare sa fie vineri 19 septembrie.


  Biletele First-on-the-scene (primele 1000) la normal circle sunt disponibile la prețul promoțional de 130 de lei iar cele la categoria golden circle (primele 500) se pot achizitiona la pretul promotional de 215 lei. După epuizarea promoției First-on-the-scene, prețul final în categoria normal va fi de 157 de lei iar la golden circle de 252 de lei. Biletele VIP (cu loc) sunt disponibile la pretul de 360 de lei.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here