Jack si vrejul de fasole (Jack und die Bohnenranke )


Cand: 23 Nov 2014
Ora:16:00
0
1851

Vă mai amintiţi de piciul descurcăreţ din Jack şi vrejul de fasole? Mulţi v-aţi început cariera de viitor artist plastic alegând nuanţele pentru a umple cartea de colorat inspirată din povestea lui.

Dacă vi s-au trezit nostalgiile, puteţi merge cu piciul vostru la spectacolul organizat de Laboratorului de Teatru (TLB – Theaterlaboratorium Bukarest), pe 23 noiembrie 2014, ora 16:00. Una dintre premierele în limba germană ale TLB, piesa Jack şi vrejul de fasole are nevoie doar de o păpuşă şi de trei actori pentru a încerca să-i amuze pe cei mici, invitându-i să participe la povestea rescrisă a năzdrăvanului personaj.

Spectacolul reface povestea, transformând protagonistul într-un leneş greu de lecuit. De fapt, este atât de leneş, încât nu vrea să înveţe nici măcar limba germană. Totuşi, cineva se încumetă să-l aducă pe calea cea bună a premianţilor. Este vorba despre funcţionarul public din sectorul Subpământean, Willibrant Buhmann. Dar el nu poate face asta de unul singur şi îşi cheamă nişte ajutoare, nimeni altele decât (aţi ghicit!) copiii pe care Jack îi face să râdă prin ezitările sale.

Spectacolul va avea loc la sediul Laboratorului de Teatru (primul teatru în limba germană din Bucureşti), care se află pe Calea Dorobanţilor 73, Sector 1. Preţul unui bilet este de 20 de lei. Mai multe informaţii despre bilete şi rezervări găsiţi la numărul de telefon: 0749 053 024 şi la adresa de email: aboratoruldeteatru@gmail.com

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here