Io e te


Premiera: 06 September 2013
0
731

Lorenzo Cuni are 14 ani. Caracterul său introvert îl face să evite pe cât posibil socializarea.  Într-o încercare de a se izola şi de a reduce la un minimum contactul cu ceilalţi, Lorenzo (Jacopo Olmo Antinori) le spune părinţilor că va pleca într-o excursie la schi, retrăgându-se de fapt în subsolul casei.

Refugiindu-se în jocuri şi cărţi, Lorenzo se bucură de solitudine până primeşte vizita neaşteptată a surorii sale vitrege, Olivia (Tea Falco ). Căutând bani ascunşi tocmai în subsolul unde stă băiatul, Olivia va face o criză de sevraj, iar Lorenzo va fi nevoit să o gazduiască peste noapte. Cei doi vor ajunge să se cunoască mai bine, apropiindu-se la nivel sufletesc, găsind fiecare, în intervalul scurt petrecut împreună, sprijin şi consolare în persoana celuilalt.

Io e te , sau Me and You, este cea mai nouă peliculă a regizorului italian Bernardo Bertolucci, fiind lansat în premieră la ediţia din 2012 a Festivalului de Film de la Cannes. Filmul va avea premiera la noi in luna septembrie.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here