Into the Woods


Premiera: 02 January 2015
0
733

Scufița Roșie, Cenușăreasa, Rapunzel și Jack și vrejul de fasole își intersectează poveștile într-o nouă producție marca Disney, care va avea premiera la începutul anului viitor. Into the Woods este o comedie fantastică, adaptată după musicalul de pe Broadway cu același nume, scris de James Lapine și Stephen Sondheim.

Intriga acțiunii pornește de la un brutar (James Corden) și soția acestuia (Emily Blunt) care nu pot avea copii din cauza unui blestem aruncat asupra lor de o vrăjitoare (Meryl Streep). Pentru a ridica blestemul cei doi pleacă în căutarea a patru ingredinte magice, ceea ce determină apariția celor patru personaje din poveștile fratilor Grimm. Destinele lor vor avea de suferit atunci când se întâlnesc cu vrăjitoarea cea rea, care încearcă să le aplice câte o lecție fiecăruia.

Din distribuție face parte și Johnny Depp în rolul lupului, Chris Pine în rolul prințului Cenușăresei, interpretată de Anna Kendrick și Christine Baranski în rolul mamei-vitrege. Regia îi aparține lui Rob Marshall (Chicago, Memories of a Geisha, Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides).

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here