Insurgent


Premiera: 20 March 2015
0
797

Luna martie marchează premiera continuării filmului Divergent, adaptare a trilogiei Young Adult a autoarei Veronica Roth – da, încă una! Pentru fanii genului, pentru împătimiții efectelor speciale, dar și pentru cei care vor să vadă în ce joacă actori precum Shailene Woodley sau Miles Teller, pentru a-și permite roluri precum cele din White Bird in a Blizzard sau Whiplash, Insurgent se anunță interesant.

După evenimentele din Divergent, războiul dintre cele patru caste pare inevitabil, marcând în același timp sfârșitul balansării între stări: decizia protagonistei a fost luată, nu-i mai rămâne decât să-și accepte Divergența și să înceapă lupta. Conform secvențelor disponibile momentan, simulările continuă, iar temerile lui Tris nu sunt calmate. 

Echipa din spatele filmului s-a modificat între timp în mod fundamental: Robert Schwentke l-a înlocuit pe regizorul Neil Burger, iar din echipa de scenariști face acum parte și Akiva Goldsman (câștigător al premiului Oscar pentru A Beautiful Mind). Pe lângă Theo James, Ansel Elgort, Kate Winslet apar în film și Octavia Spencer și Naomi Watts

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here