Instalart/ Obiect/ 003. Inspired by BASF


Cand: 17 May - 23 May 2015
Ora:12.00
0
742

Dacă nu v-aţi făcut plinul de artă contemporană la Noaptea Galeriilor aflaţi că pe 17 mai ni s-a pregătit un eveniment marca InstalArt – asociație culturală care își propune să promoveze și să susțină artele tridimensionale – şi BASF care să ne ajute să recuperăm.

Instalart/ Obiect/ 003. Inspired by BASF va avea loc la parterul centrului de afaceri Ethos House – Office Building şi îl are ca invitat principal pe Marcel Klamer, designer profesionist care desenează home appliance, dar atacă domenii variate. Creează pentru agenții de design, pentru companii mici și mari din toata lumea. Obiecte care ne simplifică viața, ne-o îmbunătațesc, ne-o înfrumusețează.

De asemenea, Instalart a invitat șase arhitecți și designeri care să-l prezinte pe Klamer. Fiecare cum crede el. Toți sunt mari reprezentanți ai arhitecturii și design-ului românesc. Vorbim despre: Dorin Ștefan, Mario Kuibuș, Robert Marin, Corvin Cristian, Mihai Popescu și Ștefan Barutcieff. Fiecare a gândit cate o instalație pornind de la un obiect ales din portofoliul lui Marcel Klamer.


Proiectul Instalart/ Obiect/ 003. Inspired by BASF este un eveniment Instalart prezentat sub marca Romanian Design Week și va putea fi vizitat în perioada17-23 mai, orele 12-20, la Ethos House, pe malul lacului Floreasca. Adresa exactă este strada Gheorghe Țițeica 212.

 
În paralel, la sediul ANAV (Asociația Naționala pentru Arte Vizuale Contemporane), din strada Leonida 11, vor putea fi văzute obiectele din portofoliul lui Marcel Klamer.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here