Inside Out


Premiera: 19 November 2015
0
511

Studiourile Pixar ne propun o animație interesantă în vara anului 2015. Inside Out, vine cu o poveste scrisa de Pete Docter, unul din oamenii responsabili pentru cateva dintre cele mai apreciate filme de animație din ultimii ani, precum Toy Story, Monsters Inc., WALL -E sau Up

De această dată publicul va avea ocazia să urmărească întreaga aventură din perspectiva unei fetițe care se mută în San Francisco, după ce tatal ei primește o slujbă acolo. 

Ca toți dintre noi, ea e influențată de emoțiile umane fundamentale cum ar fi, Bucuria, Frica, Furia, Dezgustul și Tristețea, care există în centrul de control din mintea fetei, în cazul de față. Mutarea ei în acest oraș și eforturile de adaptare la un alt stil de viață și o nouă școală vor crea panică în centrul de control al emoțiilor lui Riley. Oare cum vor face față situației cele 5 sentimente?

Amy Poehler (Mean Girls) îi va da glas Bucuriei, Mindy Kaling (The Office) îi va împrumuta vocea Dezgustului, Bill Hader (Saturday Night Live, Cloudy with a Chance of Meatballs) se va ocupa de vocea Fricii, Phyllis Smith (The Office) de cea a Tristeții, în timp ce Lewis Black (The Daily Show) va fi vocea Furiei.

Filmul va avea premiera în România pe 19 iunie 2015.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here