Improfest 2014 – Festivalul National de Improvizatie

0
763

Nu-ţi place previzibilul? Atunci sunt şanse mari să te bucuri când vei auzi despre a doua ediţie a Festivalului Naţional de Improvizaţie, Improfest, care se va desfăşura între 23 octombrie şi 1 noiembrie 2014, la Teatrul de pe Lipscani, Teatrul Elisabeta şi Godot Café-Teatru.

Spectatorii vor avea parte de spectacole fără scenarii, în care actorii îi vor invita să ia parte la improvizaţie prin ideile transformate în replici amuzante şi colaje formate din cuvinte având un rezultat final bizar, ce le va strârni râsul. La eveniment vor participa atât actori cunoscuţi publicului amator de improvizaţii din România, cât şi actori străini, deveniţi modele pentru orice aspirant la celebritate în această lume a umorului spontan.

Improfest 2014 va avea câteva secţiuni mari:

  • Campionatul Naţional de Teatru Sport– 23 octombrie, ora 20:00, la Teatrul de pe Lipscani. Două echipe se vor înfrunta, iar publicul va participa la decizia privind învingătorii.
  • Lecţie de improvizaţie muzicală cu Mircea Tiberian – 24 octombrie, ora 22:00, la Godot Café-Teatru.
  • O Odisee Pământeană (Sketch Comedy) – 25 octombrie, ora 19:00, la Godot Café-Teatru.
  • Lansare de carte surpriză şi discuţie via Skype cu inventatorul formatului Teatru Sport- 26 octombrie, ora 16:00, la Godot Café-Teatru.
  • Maestro – 26 octombrie, ora 19:00, la Godot Café-Teatru. O echipă de 15 amatori coordonati de doi improvizatori cu experienţă se vor lua la întrecere, pentru a cuceri publicul. Spectatorii vor da note de la 1 la 5, iar câştigătorul va fi încoronat Maestro.
  • Atelier 1 – Improvizaţie cu obiecte imaginare – 30 octombrie, ora 19:00, la Teatrul Elisabeta.
  • Atelier 2 – Improvizaţie cu obiecte imaginare – 30 octombrie, ora 21:00, la Teatrul Elisabeta.
  • Un musical în patru zile I (Atelier Muzical) – 31 octombrie, ora 19:00, la Teatrul Elisabeta.
  • Un musical în patru zile II (Atelier Muzical) – 31 octombrie, ora 21:00, la Teatrul Elisabeta.
  • O zi din viaţa lui ? – 1 noiembrie, ora 21:00, la Teatrul Elisabeta. Invitatul special, Radu Dragomirescu, va fi centrul unor momente spontane, cântece şi scenete amuzante. 

Preţul unui bilet este de 30 de lei, iar un abonament costă 200 de lei. Abonamentele şi biletele se pot achiziţiona de pe Bilete.ro, dar se pot găsi bilete şi la intrarea în teatrele unde se va desfăşura evenimentul: Teatrul de pe Lipscani, Teatrul Elisabeta şi Godot Cafe Teatru.

Puteţi găsi mai multe informaţii referitoare la programul workshop-urilor pe site-ul oficial.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here