Impro – Festivalul national de improvizatie 2013

0
491

În improvizație există liste de reguli, mai lungi sau mai scurte, dar probabil cea mai cunoscută este Spune mereu da. Acceptă și apoi construiește propria versiune. Deci, în fața primului Festival de Improvizație menit să popularizeze acest gen în România, nu ne rămâne decât să intrăm în joc și să spunem DA.

Între 23 și 29 septembrie, la Teatrul de Comedie, sala Radu Beligan (Strada Sfântul Dumitru, nr.4, hartă) , organizatorii au pregătit 22 de spectacole, workshop-uri, discuții și petreceri. Între trupele participante se numără: Backstage Boys (București), Impro Show (Craiova), JustPushPlay (Cluj), Trupa Idiot (Iași), numărul total al improvizatorilor implicați în proiect ridicându-se la 100. În cele cinci zile de festival publicul va putea vota cel mai bun improvizator din fiecare echipă, lansându-le câștigătorilor provocarea unui spectacol împreună în ultima seară – Spectacolul All Stars.

Programul festivalului este disponibil pe improfest.ro, iar spectacolele vor avea loc zilnic, între orele 19:00 și 23:00. Biletele se găsesc prin rețeaua Eventim, la următoarele prețuri: 10 RON – intrarea la un spectacol (45 de minute, pentru oricare din cele 22 de spectacole, de luni până vineri), 30 RON – intrarea la toate cele 4 spectacole ale unei seri, 30 RON – intrarea la un spectacol All Stars (sâmbătă și duminică). Workshop-urile, petrecerile și proiecția de vineri seara funcționează cu intrare liberă. 

Organizatorii oferă posibilitatea achiziționării unui abonament VIP, la prețul de 150 RON, care permite accesul la toate evenimentele din cadrul Festivalului, cu o reducere de 42% față de prețul cumulat al biletelor individuale.

SHARE
Articolul precedentHurts – Somebody to die for
Următorul articol47 Ronin
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here