IMPRO – Festivalul Național de Improvizație


Cand: 24 Sep - 27 Sep 2015
0
834

A treia ediție IMPRO are loc între 24 -27 septembrie 2015 și va fi găzduită de Teatrul Național București. Peste 70 de actori vor urca pe scena Sălii Media și vor juca cele mai inovative spectacole de teatru de improvizație.

Anul acesta IMPRO a lansat provocarea numită Dream Project prin care actorii improvizatori și-au ales și creat propriile spectacole care să le exprime cât mai bine aspirațiile, abilitățile și pasiunea pentru improvizație. Dream Project le exprimă curajul de a-și înfrunta temerile, punând în scenă persoanje, situații, trăiri care îi reprezintă, pornind de la sugestiile publicului. Timp de 4 zile spectatorii vor putea vedea cum iau naștere sub ochii lor 15 spectacolemuzicale, poliţiste, pe întuneric, în limbi străine, în opt, în doi sau chiar solo.

Pentru cei curioși să experimenteze arta improvizației, IMPRO a pregătit anul acesta 10 workshop-urisusținute de traineri cu peste 25 de ani de experiență, care vin pentru prima oară în România, din SUA, Israel, Irlanda și Belgia. Workshopurile vor avea loc de joi până duminică la TNB și UNATC.

În plus, o discuție despre improvizația la nivel mondial și o lansare de carte mai neobișnuită sunt deschise publicului larg, intrarea fiind gratuită la ambele evenimente.

Programul celei de-a treia ediții IMPRO poate fi accesat aici.

Biletele și abonamentele pot fi achiziționate de pe www.bilet.roși de la casa de bilete a TNB.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here