Hotel


Cand: 30 May 2015
Ora:19:00
0
603

Hotel este un spectacol de Eugen Jebeleanu ce tratează tema absenței cuvântului și cea a singurătății individului în societate, fiind inspirată din universul autorului german Franz Xaver Kroetz și piesa sa Wunschkonzert constituită exclusiv din didascalii.

Piesa debutează cu o seară aparant banală, dar care se dovedește crucială pentru destinele a două femei. Pe fundalul unei societăți lipsite de solidaritate și comunicare, spectacolul surprinde o ora din viata celor două personaje solitare, ca două planuri ce se suprapun și se completează.

Este un spectacol non-verbal care vorbește despre mutismul general al societății actuale, influențată de un trecut în care oamenii erau foarte bine supravegheați, trăiau cu frică și erau lipsiți de puterea de decizie. Toate aceste elemente au influențat formarea individului și au creat patologii.

Piesa Hotel, o co-producție Compagnie 28, Teatrul Unteatru și ColectivA Cluj, se va juca pe 18 februarie 2015 la Unteatru de la ora 19:00.

Prețul unui bilet este de 30 de lei. Rezervările se fac la adresa de e-mail unteatru@gmail. com sau sms la numărul 0721268516.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here