Hotel

Unde: Franz Xaver Kroetz
Cand: 30 May 2015
Ora:19:00
0
770

Hotel este un spectacol inedit pentru lumea teatrului independent din România. Pusă în scenă de regizorul Eugen Jebeleanu, care s-a inspirat din Wunschkonzert (de Franz Xaver Kroetz), piesa este un rezultat al colaborării dintre teatrul Unteatru şi Compagnie 28 Paris, în coproducţie cu echipa de la Colectiv A Cluj.

Insolitul spectacolului constă în exprimarea actorilor doar prin comunicarea non-verbală, tăcerea extremă fiind o metaforă a societăţii guvernate de fantomele unui trecut în care frica domina fiinţele şi îi înghiţea cuvintele, obligându-l să se apere prin mutism. Lumea redată doar prin mimică şi gesturi este guvernată de cenzura absolută, de paralizia iniţiativei şi a curajului necesar evadării, patologiile colective înlocuind armonia. Rolurile principale vor fi interpretate de actriţele Emilia Dobrin şi Camelia Pintilie.

Spectacolul va avea loc pe data de 30 mai, de la ora 19:00. Preţul unui bilet este de 30 de lei. Pentru a rezerva bilete, puteţi trimite un e-mail pe adresa unteatru@gmail.comsau puteţi suna la numărul de telefon: 0721268516.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here