Hot Shorts


Premiera: 17 August 2012
0
757

Hot Shorts este un colaj de scurtmetraje romanesti ce va avea premiera vineri, 17 august. Colajul este de fapt un triptic altcatuit din Bora Bora, În film la nașu’ și Tatăl meu e cel mai tare, filme ale caror povesti se petrec in Romania, "tara tuturor (im)posibilitatilor". Tonul scurtmetrajelor variaza de la dramatic la comic, nelipsind secventele de actiune.

Hot Shorts incepe cu povestea unui om de conditie medie care se trezeste condamnat pentru fapte de care nu este vinovat, continua cu situatia tragicomica a unui actor care incearca sa ajunga la o filmare a regizorului Coppola, dar care are de infruntat atitudinea absurda a autoritatilor de la granita cu Republica Moldova, si se incheie cu aventura lui Andrei, un baiat care devine un pion important in afacerile murdare ale unor mafioti de cartier.

Regizorii scurtmetrajelor sunt Bogdan Mirică, Cristina Jacob si Radu Potcoavă, iar din distributie fac parte actorii Florin Calinescu, Mirela Zeta, Ion Sapdaru, Cristian Iacob si Diana Dumitrescu.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here