Horns


Premiera: 31 October 2014
0
810

Octombrie pare a fi luna filmelor cu Daniel Radcliffe. După ce visăm la o posibilă poveste de dragoste între doi prieteni buni, în filmul What If, magicianul din Harry Potter ne invită să urmărim povestea unui suflet chinuit care pornește în căutarea unui răspuns în legătură cu blestemul său.

Filmul promite un personaj cu adevărat înspăimântător despre care Radcliffe a declarat că a fost o adevărată provocare pentru că nu seamănă cu niciunul din rolurile pe care le-a interpretat până acum; este vorba despre Ig Perrish, un DJ de 26 ani ani, care este acuzat că și-a violat și omorât iubita. Întorsătura fantezistă apare atunci când, după acuzații, acesta se trezește în urma unei beții cu două coarne care au puterea de a-i face pe oameni să-și dezvăluie secretele cele mai întunecate, să-și mărturisească păcatele și să fie vulnerabili în fața impulsurilor egoiste. El își va folosi aceste puteri pentru a găsi adevăratul criminal.

În legătură cu personajul lui Daniel, regizorul Alexandre Aja a declarat la Comic-Con că fizic, Ig se transformă în diavol, dar pe interior el rămâne același, lumea din jurul lui devenind un iad.

Filmul se bazează pe cartea cu același nume, scrisă de Joe Hill.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here