Homeland, sezonul 4

  0
  845

  Sezonul al patrulea al serialului de la Showtime, Homeland, va fi difuzat începând cu 5 octombrie 2014, în SUA, și va avea 12 episoade. 

  Bazându-se pe serialul israelian Hatufim (Prisoners of War), Homeland urmărește povestea dintre un agent CIA, Carrie Mathison, interpretată de Claire Danes, și un fost soldat american, Nicholas Brody (Damian Lewis), care, pe timpul războiului, a fost ținut prizonier de către al-Qaeda.

  După finalul șocant al sezonului trei, producătorii serialului promit o resetare a acțiunii următorului sezon, care o va prezenta pe Carrie în slujba de operator de teren într-o țară străină. Totodată, se pare că personajul jucat de Mandy Patinkin, Saul Berenson, va fi o figură importantă și centrală pentru povestea sezonului patru. 

  Corey Stoll, Michael O'Keefe, Raza Jaffrey și Laila Robins se vor alătura distribuției, iar Morena Baccarin și Morgan Saylor nu vor mai avea roluri mari.

  Galerie video

  SHARE
  Articolul precedentFrank Sinatra – Tea For Two
  Următorul articolOrange Is the New Black
  Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here