Hoți


Cand: 10 Apr 2014
Ora:19:00
0
589

Cea de-al treilea spectacol al regizorului Radu Afrim pe care il vedem la Teatrul National Bucuresti (dupa Avalanșa –2010 si Năpasta – 2012) piesa Hoți este o adaptare a textului scriitoarei germane Dea Loher, o figură în vogă a dramaturgiei europene contemporane. Piesa lui Loher construiește o lume ocupată de oameni care își trăiesc viața ca niște hoți, care se sustrag propriei existențe. Hoți este compusă din mai multe povești, conectate printr-un fir comun.

Radu Afrim afirmă despre piesă că „este un text cu multe povești de suflet într-una singură”, „este un text despre sentimente umane, crize sociale, cu poezie multă şi mult umor”. 

Piesa se va juca în Sala Studio a Teatrului Național București , inaugurându-i reintrarea în circuitul teatral. Sala folosește spațiul de tip arenă, după aproape trei decenii în care a fost indisponibil. 

Distribuția cuprinde actori atât din generația mijlocie, cât și din cea tânără, aflați la prima colaborare cu TNB: Marius Manole, Aida Avieriţei, Liliana Ghiţă, Mihai Călin, Medeea Marinescu, Cornel Scripcaru, Ana Ciontea, Claudiu Bleonţ, Diana Roman, Irina Antonie, Natalia Călin, Conrad Mericoffer, Diana Dumbravă.

Biletele costă 50 de lei (preț întreg) sau 20 de lei (preț redus, elevi, studenți, pensionari). 

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here