Hitchcock


Premiera: 01 March 2013
0
763

Avand in vedere personalitatea excentrica si controversele care il inconjoara, este surprinzator ca regizorul britanic Alfred Hitchcock nu a facut pana acum subiectul unui film biografic. Sasha Gervasi schimba acest lucru cu al sau Hitchcock.

Filmul are la baza cartea lui Stephen Rebello, intitulata Alfred Hitchcock and the Making of Psycho. Adaptarea lui Gervasi promite sa puna accentul pe relatia dintre Hitchcock si sotia sa Alma Reville in perioada surprinsa de carte.

Atat genul, care in ultimii ani a fost destinat numai proiectelor importante, cat si distributia alcatuita din Anthony Hopkins (Hitchcock), Helen Mirren (Alma Reville) si Scarlett Johansson (Janeth Leigh) par sa faca din Hitchcock un film cu ambitii mari.

Dupa o activitate de scenarist mai mult sau mai putin remarcabila (comedii ca The Terminal, Henry’s Crime, The Big Tease) Sasha Gervasi a debutat ca regizor in 2008 cu Anvil: The Story of Anvil, un documentar amuzant, bine primit de critici si castigator al catorva premii. Cu siguranta si Hitchcock va primi o tenta umoristica, deja prezenta in tagline:The story of a man who is only obsessed with murder”. Ramane de vazut daca Gervasi se va ridica la inaltimea sarcinii pe care si-a propus-o.

Premiera in Romania va avea loc pe 8 februarie 2013.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here