History of a Lost Love Dance Festival


Cand: 21 Nov - 23 Nov 2014
0
826

Pasionaţii de muzica şi dansurile sud-americane vor avea trei zile în paşi de Salsa, Tango, Mambo sau Bachata, între 21 şi 23 noiembrie 2014, cu ocazia evenimentului History of a lost Love Dance Festival.

Organzatorii îşi propun să îmbine istoria dansului şi a muzicii latino-americane cu filmul alb-negru. Aşadar, veţi putea călători în timp, ajungând la perioada în care au apărut primele întâlniri dintre Tangoul Argentinian şi Valsul European, dar şi primii dansatori de Salsa sau Mambo.  De asemenea, vor avea loc petreceri şi lecţii la care vei putea dansa cu maeştri veniţi tocmai din America de Sud. Evenimentul va avea loc în cadrul complexului Marcon – Calise, de pe Strada Constantin Noica, nr. 140 A, Bucureşti (punct de reper: Podul Cotroceni).

Paşii de dans vă vor fi ghidaţi de niştre maeştri care au dominat ringul de dans internaţional, printre care Josué Joseph – DC Salsa-Grammy, un multi-premiat regizor de film şi producător de muzică din La Epoca, instructor internaţional la New York, Pedro Gomez, considerat a fi cel mai elegant dansator de Salsa Puerto Rico Style din lume, fiind şi primul care a introdus stilul Salsa în Europa, şi Lucian Stan, unul dintre cei mai buni profesori de Tango Argentinian din lume, care preferă să îmbine dansul cu dinamica relaţiei de cuplu. 

Preţurile biletelor variază în funcţie de facilităţile oferite, cum ar fi accesul la demonstraţiile oferite de dansatorii profesionişti invitaţi, la proiecţii sau la petreceri, astfel:

180 RON – Premium Full Pass (2 Days Workshops & 2 Movies & 2 Parties and Shows)

110 RON – Master Classes (2 Workshops with La Epoca & 1 Workshop with Pedro Gomez)

90 RON – 1 Day Pass (Saturday or Sunday Workshops only)

70 RON – Super Full Party Pass (2 Movies & 2 Parties and Shows)

60 RON – Full Party Pass (2 Parties and Shows)

45 RON – Single Party Pass (Friday Movie & Party & Show or Saturday Movie & Party &Show)

Puteţi cumpăra biletele trimiţând un email la adresa: contact@lectiidedans.ro sau accesând site-ul evenimentului. Pentru mai multe informaţii, puteţi suna la numarul de telefon: 0723.57.58.57 (orele 10.00-16.00).

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here