Hesher

0
659

Hesher nu este doar numele personajului principal al filmului, ci termenul care descrie look-ul dezordonat si decadent al personajului principal. Un hesher are par lung si tricouri cu trupe rock ale anilor '80.  Aflat deseori intr-o stare "euforica" din cauza consumului de droguri, hesher-ul inca sta cu parintii si este fan inrait thrash metal.

Hesher, jucat de Joseph Gordon-Levitt [Mysterious Skin, (500) Days of Summer, 50/50], prin definitie iresponsabil, devine printr-o imprejurare capul unei familii lovite de tragedie.

T.J. (Devin Brochu) este un baietel care reactioneaza puternic la moartea mamei sale intr-un accident de masina, incepand sa se izoleze tot mai mult de ceilalti. Rainn Wilson (cunoscut pentru rolul din serialul The Office ,dar si din  Six Feet Under sau lungmetrajul Super) interpreteaza rolul unui tata care nu isi poate ajuta fiul, devenind dependent de pastile antidepresive in urma aceluiasi eveniment. Ramane de vazut cum Hesher isi va pune amprenta pe acesti oameni.

Filmul a fost selectionat competitia oficiala de la Festivalul de Film Sundance, editia 2010, iar distributia o include intr-un rol secundar si pe Natalie Portman (V for VendettaBlack Swan).

Galerie video

SHARE
Articolul precedentTM Juke – Playground Games (feat. Alice Russell)
Următorul articolMacy Gray Feat. Erykah Badu – Sweet Baby
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here