Happy, Happy

0
516

Happy, Happy este o comedie-drama europeana ce satirizeaza senina societate norvegiana, acoperita de zapada si ipocrizii. Mutarea unui nou cuplu, Elisabeth si Sigve, vis-a-vis de casa sotilor Kaja si Eirik duce la implozia echilibrului fragil din ambele relatii.

Kaja este mereu zambitoare si deschisa, dar dincolo de suprafata sufera din cauza lipsei sexului. Sotul Eirik o dispretuieste si, presat de confesiunile nevestei la masa pe care cele doua cupluri o iau impreuna, ii spune in public ca nu o doreste din cauza ca are o boala cu transmitere sexuala.

Celalalt cuplu, desi pare mai mult decat model: au adoptat un copil etiopian, amandoi canta in cor, iar Elisabeth, in ciuda racelii de bloc de gheata, este un avocat de succes. Din pacate comunicarea lipseste cu desavarsire intre cei doi.

Filmul iti da senzatia ca actiunea se petrece undeva la capatul lumii, intr-o provincie izolata. Cele doua familii incep sa socializeze mai mult din cauza singuratatii impuse de contextul natural. Copiii celor doi se joaca de-a stapanul si sclavul (joaca inspirata de faptul ca Noa este negru), iar cuplurile incearca o rocada de parteneri.

Din pacate, filmul are un final cuminte.

Happy, Happy poate fi vizionat online.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here