Happy Christmas

0
772

Happy Christmasse anunţă a fi genul de film în care femeia părăsită îşi revine cu ajutorul unor prieteni noi, care o scot din pepeni, dar, până la urmă, îi fac un bine. În rolul principal: Jenny, lăsată baltă de partener şi nevoită, apoi, să se mute la Kelly, o scriitoare. Dar în casa lui Kelly mai locuieşte cineva: un soţ, de profesie scenarist, şi un copil.

În ciuda unui trai la comun tensionat, Kelly se dovedeşte o prietenă ideală pentru debusolata Jenny, care începe să vadă şi punctele bune din viaţa ei întoarsă pe dos. Nu numai Jenny are de învăţat nişte lecţii de viaţă, ci şi prietena ei familistă. Deşi este o petrecăreaţă incurabilă, care se cuplează repede cu un dealer de marijuana, Jenny devine o sursă de inspiraţie pentru noua ei gazdă.   

Filmul este regizat de Joe Swanberg (Drinking Buddies, You’re Next) şi îi are în rolurile principale pe Ana Kendrick (Jenny), Melanie Lynskey (Kelly) şi Mark Weber. În film îşi mai face apariţia şi Lena Dunham, cunoscută mai ales datorită rolului din serialul Girls.

Premiera filmului a avut loc în data de 26 iunie 2014, în S.U.A.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here