Halt auf freier Strecke/ Stopped on Track


Premiera: 10 May 2013
0
603

Stopped on Track a avut premiera internațională în cadrul secțiunii Un Certain Regard a Festivalului de Film de la Cannes, în anul 2011, unde a câștigat premiul secțiunii ex aequo cu Arirang al regizorului Kim Ki-duk.

Filmul germanului Andreas Dresen este povestea unui bărbat de 40 de ani, Frank Lange (Milan Peschel), cu o viață aproape perfectă: are o slujbă foarte bună, trăiește într-o casă modernă împreună cu familia sa: soția Simone (Steffi Kühnert) și cele două fete ale lor Lilly (Talisa Lilli Lemke) și Mika (Mika Seidel).

Însă Frank află că are o tumoare celebrală inoperabilă și, deci, mai are foarte puțin timp de trăit. Moment în care se hotărește să folosească un iPod pentru a ține un fel de jurnal al ultimelor zile ale sale.

Astfel, Stopped on Track se transformă în povestea decăderii unui bărbat puternic și fericit: slăbit de boală și tratament; radiații, chimioterapie, cu pierderi de memorie care se transformă în halucinații, dependent de familia sa și, în cele din urmă, suferind pierderea totală a simțurilor. 

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here