Gravity


Premiera: 04 October 2013
0
674

După o adaptare modernă a unui roman dickensian (Great Expectations), o incursiune în universul Harry Potter şi o distopie cu accente religioase (Children of Men), versatilul regizor mexican Alfonso Cuarón ne-a adus in 2013 un thriller SF — GravityFilmul a primit la editia 2014 a premiilor Oscar nu mai putin de 7 premii, intre care: premiul pentru regie, coloana sonora, efecte vizuale, cinematografie si editare de film.

Dr. Ryan Stone (Sandra Bullock) – specialistă în bioinginerie – şi astronautul Matt Kowalsky (George Clooney) iau parte la o misiune spaţială care ia o întorsătură tragică, obligându-i să-şi înfrunte temerile. Aflaţi în afara navetei, într-o misiune de rutină, cei doi asistă neputincioşi la distrugerea acesteia, în urma căreia rămân complet izolaţi, legaţi doar unul de altul, plutind în derivă prin spaţiu.

Dat fiind că au pierdut legătura cu Pământul, iar rezerva lor de oxigen scade vertiginos, singura lor şansă de supravieţuire este să meargă înainte, înfruntând nemărginirea spaţiului.

Premisa filmului şi distribuţia de prima mână ne dau motive să credem că Gravity va fi meritat aşteptarea.

Filmul va avea premiera în România pe 4 octombrie 2013.
 

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here