Gracepoint


Premiera: 02 October 2014
0
624

Trebuie să recunosc că am avut un sentiment de deja-vu atunci când am văzut trailerul acestei mini-serii, cu poveste similară cu cea a serialului The Killing (2011). În ciuda acestui aspect, se pare că nu de acolo s-au inspirat.

Gracepoint este varianta americană a unui serial britanic apreciat, lansat în 2013 (Broadchurch), și îl are pe același David Tennant (Doctor Who), în rol principal. Versiunea americană va fi difuzată de către canalul Fox sub forma a 10 părți și cu un posibil final diferit de cel dezvăluit de predecesorul său, Broadchurch.

Gracepoint spune povestea a doi detectivi de caracter opus, Ellie Miller (Anna Gunn) și Emmett Carver (David Tennant), care investighează uciderea unui băiețel pe plaja unui oraș din nordul Californiei. Cazul lor va fi îngreunat de jurnaliști, care vor pune paie pe foc, dar și de atitudinea ostilă a membrilor comunității, care, treptat, se vor întoarce unul împotriva celuilalt.

Pe lângă actorii principali, mini-seria se va bucura și de prezența unor alți actori apreciați cum ar fi: Michael Peña (End of Watch, American Hustle), Jacki Weaver (Silver Linings Playbook) și Nick Nolte (Affliction, Cape Fear,The Thin Red Line).

Premiera variantei americane a avut loc pe 2 Octombrie 2014.

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here