Gorillaz Sound System (DJ Set) in Atelierul de Productie

0
591

Pe 6 decembrie, de la ora 22:00, Atelierul de Producție reunește sub emblema Basswise Crew cel mai mare eveniment bass music din acest sezon: Gorrilaz Sound (DJ Set), Omra (Live) și Phaeleh.

Remi Kabaka, fondator al Gorillaz Sound System, este cunoscut mai ales ca membru al trupei virtuale Gorillaz – avatarul lui este Russel Hobbs. În seara de 6, producătorul va fi pus față în față cu beatmakerul Onra. Cu un simț aparte pentru liniile melodice exotice,  Onra își împletește sunetul cu mostre de muzică asiatică. Lor li se alătură Matt Preston, aka Phaeleh, multi-instrumentistul din Bristol care jonglează cu timbre doubstep, electronica, house și garage. 

Biletele sunt disponibile la magazinele H2O, Ollie Gang Shop și Uman, la prețul de 30 RON, sau la intrare, la prețul de 40 RON

Galerie video

SHARE
Articolul precedentCaragiale despre români și românisme
Următorul articolMade in Ro – Targ de design romanesc
Esti liber sa alegi. Dar optiunile sunt aproape infinite si timpul este cea mai valoroasa resursa. De aceea, noi te ajutam sa faci rapid alegeri inspirate, inteligente, personalizate. Ce filme sau seriale noi ti se potrivesc, ce locuri interesante poti sa vizitezi, ce carti noi bune merita citite, ce citate si statusuri inspirationale, cum sa economisesti pentru experientele noi si multe altele.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here