GOLAN & MUSE QUARTET//MOONSOUND//VICTOR STANCOV//EUSEBIO DIGITAL


  Cand: 08 May 2015
  Ora:21:00
  0
  860

  Răsfăț muzical pentru papile cu estetică muzicală selectă și sunete calde născute din corzi atent mângâiate. Aceasta este descrierea evenimentului ce va avea loc în Colectiv pe 8 mai 2015, unde vor urca pe scenă Golan & Muse Quartet, Moonsoud, Victor Stanciov și Eusebio Digital.

  Colectivul Golan, originar din București, este un proiect muzical alcătuit din Alex, Mihai și Ernesto. Aceștia au câștigat teren rapid în 2014, regăsindu-se adesea pe line-up-uri de petreceri și concerte notabile. Golan abordează un pic diferit muzica electro produsă în România, dându-i un vibe visător. Trupa propune un mix de dance, electro, soul, cu influențe bossa nova greu de rezistat.

  Muse Quartet este alcătuit din Alina Horez (vioara I), Nicoleta Petre (viara II), Maria Coltatu (viola) și Corina Ciuplea (Cello). Repertoriul lor acoperă o paletă largă de genuri muzicale, de la muzică clasică (Beethoven, Chopin, Schubert, Ceaikovski, Debussy și mulți alții) până la rock (Queen, Metallica, Bon Jovi etc). De la jazz și tangouri clasice, până la coveruri reinstrumentate ale unor artiști internaționali (ABBA, Michael Jackson, Radiohead) și soundtrack-urile celor mai îndrăgite filme.

  Pentru Bogdan muzica electronică a devenit principala metodă de expunere a ceea ce înseamnă MoonSound astăzi. În postura de DJ, MoonSound a fost invitat alături de nume importante ale industriei muzicale (SASH!, Andy Moore, ATB, Audio Jack, Marika, Pagal, Optik etc), conturându-și un portofoliu consistent.    

  Victor Stanciov este un tânăr DJ și producător din București care, de-a lungul timpului, a pus muzică alături de Butch, Radio Slave, Jori Hulkkonen, Charles Webster, Patlac, Milton Jackson, Ben Westbeech, The Rapture, Ian Pooley și mulți alții.

  Eusebio Digital transmite emoții vii prin sunete electrizante și își poartă publicul într-o lume complet diferită.

  Evenimentul începe la ora 21:00, iar prețul unui bilet de intrare este 20 de lei.

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here