Girls: Sezonul 4

1
623

După un sezon 3 inegal, 2015 ne duce un sezon 4 al serialului Girls extrem de liniar (și superior) calitativ. Despre ce este vorba? Despre Hannah, bineînțeles.

Lena Dunham ne oferă în Girls variații pe aceeași tema: de ce este capabilă Hannah, se va schimba ea vreodată, sau lumea se va schimba pentru a-i face loc? De data aceasta, întrebările se pun într-un cadru nou: Hannah părăsește siguranța – descoperită retrospectiv – New York-ului, cu rețeaua de sprijin alcătuită din prieteni și familie, și acceptă provocarea pe care o reprezintă seminarul de scris din Iowa. Acolo va trebui însă să înfrunte o provocare neașteptată: criticile valide.

Celelalte trei fete se confruntă cu propriile încercări: Marnie (Alisson Williams) învață că muzica ei nu va fi acceptată în mod unanim, iar Shoshanna (Zosia Mamet) și Jessa (Jemima Kirke) își pun ordine în viață la sfârșit de etape: facultate în primul caz, reabilitare în al doilea. Per ansamblu, sezonul patru este unul de stabilire a protagniștilor într-un nou teritoriu, maturitatea.

Galerie video

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here