Girl Most Likely


Cand: 23 Aug 2013
0
678

Girl Most Likely, comedia semnată de regizorii Shari Springer Berman și Robert Pulcini, cunoscuți pentru The Nanny Diaries, American Splendor, spune povestea lui Imogene, interpretată de actrița Kristen Wiig, o scriitoare foarte promițătoare care trece, însă, printr-o criză existențială care o îndepărtează de visul său de a avea o carieră de succes.

Astfel, după ce iubitul o părăseşte, Imogene îşi înscenează sinuciderea pentru a-i atrage atenţia, dar rezultatul este neașteptat: doctorii o pun în grija mamei ei Zelda (Annette Bening), cu care nu are deloc o relație apropiată şi care, pe deasupra, este dependentă de jocuri de noroc. În această situație, Imogene ajunge să locuiască alături de mama ei, de noul ei iubit şi de un chiriaş foarte simpatic.

Alături de Kristen Wiig și de Annette Bening, în Girl Most Likely joacă actorii Matt Dillon, Christopher Fitzgerald și Darren Criss.

Filmul se bazează pe un scenariu scris de Michelle Morgan (Middle of Nowhere) și a avut premiera la Festivalul de Film de la Toronto 2012. 

Galerie video

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here