Gig-uri electro: Pendulum DJ set, Basement Freaks, Q-Burns Abstract Message, Trus’Me, Oni Ayhun

  0
  931

  "Weekendul electro" incepe saptamana aceasta de joi si tine pana sambata.

  In aceasta seara (13 octombrie) DJ-ul trupei australiene de drum'n'bass Pendulum va mixa in Silver Church de la ora 23:00 pe melodiile trupei al carei membru fondator este. Vezi mai jos un clip. DJ Paul “El Hornet” Harding impreuna cu MC Verse vor asigura o explozie-cocktail de rock, heavy metal si drum'n'bass, dupa warm up Gojira.

  Intrarea este libera.

  In fiecare joi in Club Goblin (Smardan 30) vor fi petrecerile JOINTZ, ceea ce inseamna gig-uri electro din zona funky breaks, breakbeat, nu-disco, mash-up, funky bassline.

  Joi, 13 octombrie, petrecerile JOINTZ debuteaza cu invitatul Basement Freaks, prezent foarte dinamic in zona breakbeat si electro funk de mai bine de 10 ani. Basement Freaks inseamna in primul rand  DJ-ul si instrumentistul George Fotiadis (Grecia). Warm up-ul va fi asigurat de Amon.

  Intrarea costa 15lei.

  http://soundcloud.com/basement-freaks/basement-freaks-summer-mix

  Vineri, 13 octombrie, avem doua gig-uri. Primul va fi in Tete-a-Tete (Herastrau) cu Q-Burns Abstract Message (aka Michael Donaldson), DJ venit din Statele Unite. Q-Burns a deschis spectacolele Fatboy Slim, Chemical Brothers, Gus Gus. A remixat melodii The Supreme Beings of Leisure, Faith No More, Rabbit In The Moon. Muzica lui este un amestec de electro si acustic, amestecand chitara proprie si tobele printre sunetele sintetizatorului. Rezultatul e neobisnuit, psihedelic si iar neobisnuit.

  Eroul declarat (pe profilul MySpace) al lui Q-Burns este nimeni altul decat romanul Tristan Tzara. Interesant!

  http://soundcloud.com/q-burns-abstract-message

  In deschidere VAst Solo si Kosta. Intrarea costa 20lei. Barul va avea preturi speciale pentru acest eveniment.

  Al doilea gig de vineri este semnat de Trus'me (aka David James Wolstencroft) din UK, care imbina muzica disco cu deep house si Detroit techno in beat-uri imblanzite de influente jazzy si funky. Trus'me vine in Club Berlin (Constantin Mille 4). Mai mixeaza Fouchat, Hijack si Giuser.

  Intrarea costa 15 lei inainte de 00:00 si 20 lei, dupa.

  http://soundcloud.com/trusme

  Sambata vine din Stockholm Oni Ayhun in Club Berlin. Asteapta-te la ceva foarte diferit decat gig-urile obisnuite. Daca nu-l stii pe Oni Ayhun, poti asculta o productie de-a lui mai jos. Muzica lui fara beat sau cu beat-uri slabe iti intra pe sub piele si apoi te bantuie. Este o drama continua fara climax. Adjectivele din descrierea oficiala a evenimentului i se potrivesc ca o manusa lui Ayhun: distorsionat, suprarealist, abstract. Sambata mai mixeaza Akim (RO), Mr Sushi (UK), Ana Stancu, Ali Nasser (RO).

  Intrarea costa 25 lei inainte de oo:00 si 30 lei, dupa.

  Enjoy!

  Galerie video

  LASĂ UN COMENTARIU

  Please enter your comment!
  Please enter your name here