Generatia a 7-a – Expozitie de fotografie Scoala de Poetica Fotografica Francisc Mraz


Cand: 04 Feb - 28 Feb 2015
0
671

Școala de Poetică Fotografică Francisc Mraz, ajunsă la generația a șaptea, organizează expoziția de final de an fotopoetic. Imaginile te vor purta în spații atemporale din care convenționalul și epicul au fost îndepărtate, creând compoziții vizuale ce redau fotografii particulare.

Școala de Poetică Fotografică Francisc Mraz promovează estetica fotografică și arta în general, și propune o nouă abordare a fenomenului de imagine, îmbinând în mod ideal noțiuni de estetică și psihologie a percepției vizuale cu tehnica fotografică. Francisc Mraz și Gyuri Ilinca, fondatorii școlii, vor să transmită o viziune inedită asupra fotografiei ca purtătoare de expresie, sentimente, senibilitate și atmosfere. De-a lungul anilor au dezvoltat o poetică fotografică înțeleasă ca o sumă de mijloace estetice prin care se alungă convenționalul, dulcegăriile, epicul sau redarea neinterpretată a lumii.

Expoziția generației a șaptea se poate vizita la librăria Cărturești (str. Pictor Arthur Verona) fiind deschisă până pe 28 februarie 2015.  

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here